NWWI - Taxaties

Ook voor uw (NHG) taxatie bent u bij T&A Van Es Makelaardij aan het juiste adres. T&A Van Es Makelaardij voldoet aan de strengste eisen en voert ook taxaties uit onder de nieuwe strenge NHG voorwaarden. (NWWI)

Een taxatie heeft u vaak nodig voor de financiering van uw nieuw gekochte woning. Echter soms heeft u ook een taxatie nodig als u uw woning wilt gaan verbouwen, of in een minder leuk geval ook bij een boedelscheiding is een eerlijk, deskundig en door alle geldverstrekkers geaccepteerde taxatie een noodzaak.

Het opstellen van een goed en duidelijk taxatierapport vergt kennis en ervaring van de taxateur. De taxateur moet weten wat er in de regio speelt en moet op een juiste wijze de waarde van uw object kunnen bepalen. Bij T&A Van Es Makelaardij bent u daarvoor aan het goede adres. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in de regio en door ons grote netwerk, kennis en ruimschootse ervaring, kunt u er zeker van zijn dat u een goed taxatierapport in handen krijgt, welke door elke geldverstrekker wordt geaccepteerd.

Ons streven is dat u dezelfde week het taxatierapport in uw inbox heeft ontvangen, zodat u snel door kunt met de financieringsaanvraag.

Bij ons ontvangt u dus een goed en door elke financiële instelling geaccepteerd taxatierapport en dat ook nog eens tegen een scherp tarief.  

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 033-2037040 of via de email op info@tenavanesmakelaardij.nl

Neem contact met ons op