Beschrijving

Op één van de mooiste en meest gewilde locaties van Woudenberg is te koop gekomen dit royale drie-kamer appartement met een ruim en zonnig balkon en een eigen afsluitbare parkeerplek in de parkeerkelder onder het gebouw. De VvE is actief en de servicekosten bedragen circa € 210,- per maand.  Wilt u centraal wonen en met een lift toegang tot uw appartement? Dan zien wij u graag op de Nieuwe Poort 46 verschijnen. Wij laten u dit mooie appartement graag zien.

Wij nemen u graag mee door het appartement. Op de begane grond is er de centrale entree, met de brievenbussen en bellentableau, trappenhuis en liftopgang. In de kelder van het gebouw treft u dus uw eigen royale afsluitbare parkeerplek aan. Deze parkeerplek en berging gaat via een electrische deur open en dicht. 
Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van dit leuke complex. Wat bij binnenkomst gelijk opvalt is de ruimte en het licht dat in dit appartement aanwezig is. De woonkamer en de keuken zijn aan de voorzijde gelegen en bieden een leuk aanblik op het plein voor het appartement en iets verderop ziet u ook de toren van de historische dorpskerk. Het balkon is ook aan de voorzijde gelegen en is voldoende ruim om hier gezellig met vrienden/kennis of familie te vertoeven. De zonligging is erg prettig op het westen. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en hierdoor is er lekker veel werkruimte. Ook is er genoeg ruimte voor een goede eettafel. 

De slaapkamers en badkamer bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Er zijn twee goede slaapkamers en de badkamer is ensuite aan de grootste slaapkamer. In de badkamer treft u een inloopdouche en wastafelmeubel aan. Het toilet is separaat van de badkamer. Tot slot is er nog een flinke ruimte met de wasmachine en droger aansluiting en cv-ketel. 
Kortom wilt u midden in Woudenberg wonen op loopafstand van de Albert Heijn en Jumbo? Kijkt u graag weg over een levendig plein? Wilt u ook nog eens een ruim zonnig balkon? Dan zien wij u graag verschijnen aan de Nieuwe Poort 46.

Indeling

Begane grond: entree, hal, brievenbussen, parkeren in de kelder

Tweede verdieping

Entree, hal, twee slaapkamers, bergkast, badkamer, keuken, woonkamer, balkon.

Balkon

Mooi zonnig balkon

Bijzonderheden

Centraal gelegen
Mooi ruim balkon
Afsluitbare garage in parkeerkelder
Actieve VvE
Oplevering zomer 2021

Kenmerken