Beschrijving

Een afspraak voor deze woning kan gemaakt worden op maandag 6 of dinsdag 7 september. 

Wat een buitenkans. Een compleet hoogwaardige afgewerkte uitgebouwde 2/1 kap met garage en eigen oprit en met bouwjaar 2020 en ook nog eens 355m² perceeloppervlakte? Wij zullen nu even de extra’s op sommen en vertellen je daarna wat over de indeling

-	Geen standaard kozijnen, maar in een antraciete kleur met houtnerf aan de binnenzijde
-	Binnen deuren allemaal luxe uitgevoerd.
-	Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
-	Extra zonnepanelen (totaal 15 stuks)
-	Stalen kozijnen voor ensuite tussen keuken en woonkamer
-	Binnendoorgang naar de garage
-	Openslaande deuren
-	Hardhouten trap
-	Extra elektra voor laadpaal en ook reeds de tuin ingelegd
-	Zeer luxe keuken met o.a. stoomoven, wijnkast, Quooker en extra grote koelkast

Er zijn overigens nog meer extra’s maar die laten wij graag tijdens de bezichtiging zien. De indeling van de woning is als volgt. De entree is aan de zijkant van de woning. In de hal tref je een meterkast, waar de unit voor het warmtenet zich ook bevindt, en toilet aan. De woonkamer is aan de linkerzijde en is aan de straatzijde. Deze wordt afgescheiden middels stalen ensuite deuren van keuken. In de keuken is ruimte voor een flinke eettafel, er is een mooi werkblad en het lijkt wel een oneindige hoeveelheid aan bergruimte. Door de openslaande deuren en de mooi aangelegde tuin heb je een heerlijk contact met de tuin. De voorbereidingen voor een eventuele veranda zijn reeds getroffen. 

Op de eerste verdieping zijn er drie goede slaapkamers, waarbij de ouderslaapkamer ook echt wel groot te noemen is. De badkamer is uiteraard ook zeer luxe uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche en wastafel. Het toilet is zoals het hoort in dit type woning separaat van de badkamer geplaatst. Via de tweede hardhouten trap kom je op de zolder met dakramen en een enorme ruimte om hier één of twee slaapkamers te realiseren. 

De garage is van binnen uit bereikbaar en voor de garage is een oprit voor twee auto’s gelegen. Kortom ben jij op zoek naar die hoogwaardig afgewerkte en instapklare zeer royale 2/1 kap? Wil jij wonen bij de rand van het dorp met zijn weilanden, bossen en Valleikanaal? Wil je dichtbij een basisschool wonen en ook nog eens dichtbij de uitvalswegen? Dan zien wij je graag op de Weideweg 3 verschijnen.

Indeling

Entree, hal, toilet, meterkast, woonkamer, woonkeuken, garage inpandig bereikbaar.

Eerste verdieping

Drie goede slaapkamers, luxe badkamer, separaat toilet

Tweede verdieping

Grote zolder

Tuin

Fraai aangelegde en verzorgde tuin.

Bijzonderheden

Zelfbewoningsverplichting voor nog circa één jaar
Gasloos gebouwde woning
Luxe kunststof kozijnen
Luxe afwerking over de gehele woning
Extra zonnepanelen
Zeer energie zuinige woning
Oplevering eind eerste kwartaal 2022

Kenmerken