Omschrijving

Ga er maar eens voor zitten. Aan de Schutlaan 20 is te koop gekomen een royale uitgebouwde hoekwoning met garage, dubbele dakkapel, veranda, opgemetselde gevels, haard aansluiting, tuin op het westen, oprit voor twee auto’s, recente cv-ketel, nette badkamer en zeer energie zuinig door zijn zonnepanelen. Kortom een instapklare hoekwoning.

Wij nemen je graag mee door de woning. Via de entree kom je in de hal met het toilet (zwevend) meterkast, trapkast, ruime woonkamer met grote vaste kastenwand en haard. Een fraaie keuken in een u-vormige opstelling ,waardoor er zeer veel kast en werkruimte is. Daarnaast is er een bijkeuken met wasmachine en droger aansluiting. Vanuit de bijkeuken kom je in de tuin op het westen. De tuin is zeer groen en onderhoudsvriendelijk aangelegd en heeft een mooie veranda. 
Op de eerste verdieping zijn er drie goede slaapkamers en een badkamer met bad en wastafel. Tevens is er een vaste trap naar de tweede verdieping gemaakt waar er een voorzolder is met cv-opstelling en een zeer grote kamer met dubbele dakkapel.
Kortom ben jij op zoek naar een super leuke en goed onderhouden en afgewerkte hoekwoning. Dan zien wij je graag op de Schutlaan 20.

Indeling

Entree, hal, toilet, meterkast, trapkast, woonkamer, keuken, bijkeuken.

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers, badkamer met bad/douche en wastafel

Tweede verdieping

Voorzolder met CV opstelling, vierde slaapkamer

Tuin

Tuin op het westen met veranda.

Bijzonderheden

Zonnepanelen, 
Hoekwoning met garage,
Oprit voor twee auto's, 
Instapklare hoekwoning

Kenmerken