Beschrijving

Te koop. Een unieke ruime kavel.

Locatie, locatie en nog eens locatie. U weet wat zij zeggen de locatie is belangrijk. Op één van de meest centraal gelegen locaties tussen de randstad en de natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe bieden wij deze prachtige locatie voor uw droomhuis. Aan de rand van het buitengebied wonen en eigenlijk toch ook centraal in het dorp? Wilt u zelf de regie nemen bij de bouw van uw woning? Dat kan hier allemaal, want op deze ruime kavel (816 m²) is geen aannemersverplichting aanwezig.

Deze kavel is gelegen aan het Oosteinde in Scherpenzeel (Gelderland). Dit gedeelte van het Oosteinde betreft een doodlopende straat voor auto’s, waardoor het een zeer rustige straat is. Wel zie je hier altijd veel fietsers en wandelaars omdat het voor hen de doorgaande weg is naar Veenendaal of de bossen bij Ruwinkel en de Dennen.

Scherpenzeel kenmerkt zich als een actief en groen dorp. Zo zijn er diverse sportverenigingen, is er een openluchtzwembad, gooit Scherpenzeel hoge ogen in de verkiezing fietsstad van het jaar (ondanks dat we een dorp zijn), er zijn diverse klompenpaden, een uitgebreid winkelaanbod met wekelijks een leuke markt en diverse leuke restaurants. Ook worden er jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd zoals onder andere een Wielerronde, Picknick Valley, jaarmarkt en een dorpsfeest in ons mooie park. Daarnaast is er een divers aanbod aan basisscholen van openbaar onderwijs tot Reformatorisch en wat daar tussenin zit. Het NS station Veenendaal de Klomp is 15 tot 20 minuten fietsen of tien minuten met de auto en een bushalte bevindt zich op circa 250 meter afstand van de kavel.

Indeling

Zelf in te delen.

Eerste verdieping

Zelf in te delen.

Tweede verdieping

Zelf in te delen.

Tuin

Zelf aan te leggen.

Bijzonderheden

Grond wordt kosten koper aangeboden (overdrachtsbelasting betreft 8%);
Kadastrale inmeting voor rekening koper;
Koper is er van op de hoogte dat er in de toekomst wellicht woningbouw gepleegd kan worden op de overige grond en zal hier geen bezwaar tegen maken;
Overdracht dient plaats te vinden bij notaris Korlaar in Scherpenzeel;
Indien gewenst kan de overdracht op korte termijn plaatsvinden;
Hoofdaansluiting water en elektra is reeds gerealiseerd;
Koper dient zelf ook de bestemmingsplannen na te gaan.

Scherpenzeel – Amersfoort = 24 minuten.
Scherpenzeel – Utrecht = 34 minuten.
Scherpenzeel – Arnhem = 35 minuten.
Scherpenzeel – Amsterdam = 50 minuten.

Kenmerken