Beschrijving

Wilt u graag in het centrum van het mooie Scherpenzeel wonen? Wenst u een groot dakterras en veel woonoppervlakte? Wilt u dichtbij de winkels en toch ook het buitengebied wonen? Dat is mogelijk op de Marktstraat 16-B, want in no time loopt u in park huize Scherpenzeel. Dit moderne appartement heeft een groot trappenhuis en uiteraard mag een lift niet ontbreken.

Dit appartement is het type maisonnette en heeft dus twee woonlagen. Op de eerste woonlaag treft u de badkamer met ligbad, douche en wastafel aan. Het toilet is separaat van de badkamer. In de hal treft u ook nog de meterkast aan en toegang tot twee royale slaapkamers. Één van deze kamers is voorzien van een grote vaste kast die achter zal blijven. Daarnaast zijn de kamers voorzien van rolluiken. In de hal is er nog een kast met de cv-ketel en de wasmachine en droger aansluiting. Tot slot treft u op deze verdieping nog een zeer grote bergkast/inloopkast aan.

Op de tweede verdieping komt u terecht in een prachtige ruimte. Een fraaie luxe open keuken met een groot kookeiland, een barretje en o.a. een luxe koffiemachine maken van deze keuken een heerlijke plek om lekker te kokkerellen en toch ook contact met elkaar te houden. De zithoek is aan de voorzijde geplaatst en door de hoeveelheid praktische ruimte kan je het appartement op diverse manier indelen. Het appartement is voorzien van een eikenhoutenvloer en airconditioning. Bij de keuken zit een deur naar het grote dakterras. Deze is op het oosten gelegen en biedt een fraaie aanblik over Scherpenzeel. Doordat het appartement op de bovenste verdieping is gelegen kan je genieten van de zon en heb je ook een mooi aanzicht op de kerktoren. Ook zijn er screens op het terras geplaatst voor extra privacy. Aan de achterzijde van het complex is het dus heerlijk rustig genieten en dat midden in het centrum van Scherpenzeel. 

Onder in het gebouw treft u uw eigen ruime berging aan en heeft u de mogelijkheid om een eigen parkeerplaats aan te schaffen. 

Wilt u ook wonen in een modern gebouw in het hartje van het dorp? Wilt u een goed onderhouden appartement? Wil u een overdracht in de zomer van dit jaar? Dan zien wij u graag op de Marktstraat 16-B verschijnen.

Indeling

Entree, hal met meterkast, toegang tot het toilet, wasruimte, badkamer, werkruimte en twee slaapkamers.

Eerste verdieping

Grote open ruimte met keuken en woonkamer en toegang tot het dakterras.

Balkon

Groot dakterras gelegen op het oosten met veel privacy.

Bijzonderheden

Groot dakterras, 
Airconditioning, 
Eikenhoutenvloer, 
Luxe keuken, 
Berging, 
In het centrum gelegen, 
Nabij Park Huize Scherpenzeel.

Kenmerken