Beschrijving

Luxe, allure, een prachtige locatie aan de rand van de bossen toch ook dichtbij bijvoorbeeld een basisschool. Zomaar wat termen die op deze vrijstaande rietgedekte villa aan de Lunterse Beekweg 44 van toepassing zijn.  Wij zullen de tekst beknopt houden, want de foto’s en film spreken voor zich en wij nodigen u ook graag uit om met eigen ogen deze unieke woning te komen bezichtigen.

De indeling van de woning is als volgt. Aanbellen doet u bij de electrische poort aan de voorzijde van de woning, via de oprit komt u dan bij de entree en ruime hal met meterkast, trapopgang, toilet en rechts heeft u toegang tot de inpandige garage. Hier treft u ook de technische installatie aan (warmtepomp en boilers).  Gaat u in de hal naar links dan komt u in de zeer lichte woonkeuken en woonkamer. De keuken en woonkamer worden middels een roomdivider gescheiden en in deze roomdiveder is op fraaie wijze een gashaard verwerkt. De keuken is van alle gemakken en luxe voorzien. Zo is de sluiting van de kasten lades middels elektrische sluitingen. Achter / naast de keuken is er nog een zeer praktische werkplek gerealiseerd. De woonkamer is van diverse raampartijen voorzien en door het aangrenzende bos heeft u uitzicht op een levend schilderij. Wist u dat door de ligging van deze woning aan de rand van het bos en weilanden de reeën soms in u achtertuin staan en dat deze dan ook nog eens vergezeld kunnen worden door de eekhoorn en diverse vogelsoorten. 

Op de eerste verdieping is er gekozen voor een grote overloop met toegang tot een wat kleinere hobbykamer. In deze kamer is ook de toegang tot de bergzolder aanwezig. Deze is middels een vlizotrap bereikbaar. Daarnaast zijn er drie grote kinderslaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet aanwezig. Daarnaast is er nog een separate wasruimte gerealiseerd en is er tot slot een grote master bedroom met badkamer ensuite met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet aanwezig. Vanuit deze slaapkamer is ook het balkon bereikbaar.

De tuin rondom de woning is fantastisch aangelegd. Zo is er onder andere een eeuwenoude olijfboom geplant een walnoten boom en vormt de tuin een afgescheiden geheel met het omliggende natuurlijk landschap. Daarnaast is er nog een groot bijgebouw opgetrokken geheel in stijl van de villa. In dit bijgebouw is er vloerverwarming aangelegd. 

Kortom bent u op zoek naar een moderne woning met een zeer laag energie verbruik? Wilt u wonen op één van de mooiste (zoniet mooiste) locatie van Scherpenzeel? Wilt u ook nog eens een woning met een zeer luxe afwerking, wonen aan de rand van het bos en toch ook dichtbij alle voorzieningen? Dan nemen wij graag de tijd voor u om u de woning te laten zien.

Indeling

Entree, hal, toilet, garderobe, woonkeuken, werkhoek, woonkamer, inpandige garage met warmtepompopstelling, veranda

Eerste verdieping

Overloop, vijf slaapkamers, twee badkamers, waskamer,

Tweede verdieping

Bergzolder middels vlizo trapbereikbaar

Balkon

Twee balkons bij slaapkamer achterzijde

Tuin

Prachtige tuin met vrij uitzicht richting het bos en de weilanden.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
Verwarming middels eigen grond warmtepomp
Hoogwaardig afwerkingsniveau
Domotica
20 zonnepanelen
Rietgedekte kap
Groot bijgebouw
Aan de rand van het bos gelegen

Kenmerken