Beschrijving

Aan de Koepellaan 32 is te koop gekomen deze goed onderhouden en uitgebouwde middenwoning met leuke en ruime keuken, leuke tuin en ruime berging. 
Wij nemen je graag mee door de woning: Via de entree kom je in de hal met het toilet, de meterkast, trapopgang en toegang naar de woonkamer. De woonkamer is straatgericht en door de grote raampartijen aan de voor, -en achterzijde is het een lekkere lichte woonkamer. Doordat de keuken naar de uitbouw is verplaatst heb je een fijne ruimte om je woonkamer op diverse manieren in te delen. De keuken in de uitbouw is voorzien van een zes pits gaskookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en natuurlijk mag een vaatwasser niet ontbreken. Via de keuken kan je ook naar de tuin. De tuin is erg netjes aangelegd, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een grote berging en achterom. 

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer met bad, wastafel en toilet. De badkamer is vergroot ten opzichte van de standaard badkamers in dit type woning. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met een grote slaapkamer met dakkapel. Op de voorzolder vind je de wasmachine aansluiting en de cv-ketel. (Nefit Topline 2009). 

Kortom ben jij op zoek naar die erg leuke en goed onderhouden middenwoning? Wil jij wonen nabij het buitengebied met zijn bossen, weilanden en het Valleikanaal? Dan zien wij je graag op de Koepellaan 32 verschijnen voor een bezichtiging.

Indeling

Entree, hal, meterkast, bergkast, woonkamer, keuken

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers, badkamer

Tweede verdieping

Voorzolder en kamer met dakkapel

Tuin

Onderhoudsvriendelijke en diepe tuin op het noorden met berging

Bijzonderheden

Uitbouw
Forse tuin voor een middenwoning
Dakkapel
Badkamer vergroot t.o.v. standaard

Kenmerken