Omschrijving

Aan de Ereprijslaan 7 is te koop gekomen deze ruime hoekwoning op een royaal perceel van 320m² en een zeer grote berging (dienst gedaan als hondentrimsalon dus met eigen CV, isolatie, water) en een overkapping. De kozijnen aan de voorzijde van de woning zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Wil jij komend voorjaar al genieten van je eigen woning? Dat is mogelijk. Wil je lenen met NHG? ook dat is mogelijk. 

Wij nemen je graag mee door de woning. Via de entree, kom je in de  ruime hal met garderobe-nis, meterkast, toilet en trapkast. De woonkamer is straatgericht en door de forse voortuin zit je heerlijk privé van de straat af. De keuken is aan de achterzijde van de woning en dient eigenlijk vervangen te worden. Vanuit de keuken kom je in de diepe tuin (noorden). Door de diepte van de tuin heb je altijd zon of schaduw in de tuin. Je treft ook een grote vijver aan met koi-karpers die ter overname zijn. De vijver blijft achter. Loop je verder door de tuin dan kom je achter in de tuin de schuur tegen, die we eigenlijk wel bijgebouw mogen noemen. Een mooie grote ruimte die op diverse manieren gebruikt kan worden. Uiteraard als berging, maar ook eventueel als kantoor of kapsalon aan huis. Daarnaast zit nog de normale berging die bij deze woningen hoort. 

Op de eerste verdieping zijn er drie goede slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafelmeubel, toilet en designradiator. Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met dakkapel. Hierdoor is er een grote zolderkamer ontstaan. Ook de voorzolder is fors te noemen en heeft ook nog een grote bergkast en 
cv-opstelling. 

Kortom ben jij op zoek naar die grote woning op een groot perceel? Wil jij een bijzondere goede berging die multifunctioneel is? kom dan maar eens kijken op de Ereprijslaan 7 en laat je verrassen.

Indeling

Entree, hal met garderobe, meterkast, toilet en trapkast, toegang tot de woonkamer, keuken.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers badkamer voorzien van ligbad, wastafelmeubel, toilet en designradiator.

Tweede verdieping

Voorzolder met toegang tot de vierde slaapkamer.

Tuin

Diepe tuin op het noorden met, vijver, overkapping en zeer royale berging/bijgebouw.

Bijzonderheden

Bijgebouw met alle voorzieningen, 
Royaal perceel, 
Overkapping, 
Voorzijde kunststof kozijnen, 
Dakkapel.

Kenmerken