Omschrijving

In de wijk de Legekamp is te koop gekomen één van de weinige hoekwoningen met een oprit en een garage. Daarnaast is deze woning ook nog eens royaal uitgebouwd en heeft het zijn keuken verplaats naar de voorzijde van de woning waardoor er dus een heerlijke vierkante woonkamer is ontstaan. Ook is er nog een bijkeuken waar je fijn binnenkomt en de tuin is op het zuid westen gelegen.  Wil je ook nog eens dichtbij alle voorzieningen wonen? Dan is deze woning perfect voor jou.

Wij nemen je graag meer door de woning: Via de entree kom je in de hal met de meterkast, bergkast, toilet en trapopgang. Neem de deur naar rechts en je komt in de ruime keuken die het afgelopen jaar erenoveerd is en voorzien is van moderne frontjes en een softclose systeem. De keuken is een hoekopstelling geplaatst waardoor je veel berg, -en werkruimte hebt.  De woonkamer is uitgebouwd en is op diverse manieren praktisch in te delen. Het plafond is fraai glad gestuct en deels voorzien van inbouwspotjes. In de woonkamer ligt er een massief houten vloer. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de bijkeuken waar je ook de wasmachine vindt. 

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers (voorheen drie en ook eenvoudig weer tot drie terug te brengen) en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet wastafelmeubel en designradiator. Via een vaste trap kom je op de zolder met een voorzolder met cv-opstelling en veel bergruimte achter de schotten, een extra bergzoldertje en tot slot de grote zolderkamer met dakraam. 

De tuin is op het zuid-westen gelegen en via een achterom bereikbaar, daarnaast is er nog een grote garage aanwezig waar je prima een auto kwijt kan of juist veel fietsen. De auto hoeft namelijk niet persé in de garage, want naast het huis is er een grote oprit voor twee auto’s of een camper. 
Kortom wil jij een leuk en goed onderhouden royale hoekwoning met een zonnige tuin en veel extra’s? Kom dan eens kijken op De Voorposten 36.

Indeling

Entree, hal, meterkast ,bergkast, toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken

Eerste verdieping

Overloop, twee slaapkamers, badkamer

Tweede verdieping

Voorzolder, slaapkamer

Tuin

Mooie zonnige tuin

Bijzonderheden

Uitbouw
Bijkeuken
Garage
Oprit
Keuken naar voorzijde

Kenmerken