Beschrijving

Ben jij op zoek naar een zeer ruime 2/1 kap met grote garage? Wil jij een zonnige tuin en wil je wonen op een ontzettend leuke locatie in het mooie Scherpenzeel? Wil je dichtbij uitvalswegen wonen en op de fiets naar de winkel, de sportvelden of het openlucht zwembad kunnen gaan? Dan moet je zeker eens komen kijken op de Voorposten 20 en laat je verrassen door de ruimte die je in deze woning aantreft. 

Wij nemen je graag mee door de woning. Er zijn twee deuren in de zijgevel en wij gaan naar binnen door de eerste deur en komen in de keuken. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt een heerlijk vrij uitzicht. De keuken is in hoekopstelling gesitueerd en door de grote van de woning is hier bijvoorbeeld prima een echte woonkeuken te realiseren met een kookeiland en grote kastenwand. De woonkamer is iets hoger gelegen dan het voorste gedeelte en dat geeft de woning een leuke speelsheid. De woonkamer is aan de achterzijde en heeft lekker veel lichtinval door de dubbele schuifpui. Hierdoor heb je ook een erg fijn contact met de zonnige tuin. In de ruime hal tref je het toilet, de meterkast, de kelderkast en de trapopgang naar de eerste verdieping aan. 

Op de eerste verdieping aangekomen heb je een ruime overloop met toegang tot de grote badkamer met ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en wasmachine aansluiting. Er bestaat een mogelijkheid om de badkamer bijvoorbeeld deels bij de ouder slaapkamer te trekken en een tweede badkamer te realiseren. Daarnaast zijn er op deze verdieping drie slaapkamers, waarvan er twee vaste kasten hebben en waarvan er één balkon heeft. Op de overloop is ook nog een vaste kast aanwezig dus aan bergruimte ontbreekt het niet in deze woning.

Op de tweede verdieping is er een voorzolder met de cv-ketel (huur) voldoende bergruimte en toegang tot een zeer forse slaapkamer die indien gewenst ook in twee kamers gesplitst zou kunnen worden. Ook deze slaapkamer heeft een leuk balkon tot zijn beschikking. 

De garage heeft twee openslaande garagedeuren aan de voorzijde  of is via een deur in de achtertuin te bereiken. Daarnaast is er ook nog een carport waardoor de auto lekker droog kan staan. 

De tuin op het zuid westen is ruim te noemen en door deze ligging kan je heerlijk genieten van de zon in de tuin. 

Kortom ben jij op zoek naar die forse en zeer degelijk gebouwde 2/1 kap? Wil je wonen op een erg leuke locatie in het mooie Scherpenzeel? Kom dan eens kijken op de Voorposten 20 en laat je verrassen door de ruimte die deze woning biedt.

Indeling

Entree, hal, meterkast, toilet, kelderkast, grote woonkamer, keuken.

Eerste verdieping

Overloop, drie slaapkamers, en badkamer

Tweede verdieping

Ruime voorzolder en grote zolderkamer

Balkon

Twee leuke balkons

Tuin

Zeer zonnige tuin.

Bijzonderheden

Net nieuwe screens aan de voorzijde
Grote oprit met carport en garage met puntkap
Zonnige tuin
Ketel is een huurketel

Kenmerken