Beschrijving

Ben jij op zoek naar een royaal uitgebouwde hoekwoning met garage met puntkap? Wil jij een dakkapel, modern toilet en badkamer? Wil jij een woning dicht bij de sportvelden, het openlucht zwembad, uitvalswegen en ook het centrum op fietsafstand? Wil je dan ook nog eens wonen in één van de kind vriendelijkste wijken van Scherpenzeel? Kom dan eens kijken op de Burg. Hoytema van Konijnenburglaan 46 en laat je verrassen door de ruimte die deze woning te bieden heeft.

Wij nemen je graag mee door de woning: Via de entree kom je in de hal met de meterkast en het toilet. De woonkamer is aan de rechterzijde en is straatgericht. Hier kan je een leuke zithoek realiseren. Door de uitbouw is er een extra ruimte ontstaan voor een forse eettafel. In de zijgevel en achtergevel zijn extra ramen gecreëerd waardoor het een heerlijk lichte leefruimte is geworden. De keuken in de extra aanbouw heeft wel berg,- en werkruimte doordat hij praktisch aan twee zijdes is opgesteld. Ook hier zijn weer extra ramen gerealiseerd en kan je via de deur de tuin bereiken.

Op de eerste verdieping is er een overloop met toegang naar drie slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers zijn bijzonder ruim te noemen en ook de kleinere slaapkamer heeft een prima formaat. De badkamer is modern en voorzien van een ligbad met douche, wastafel en zwevend toilet. 

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met de voorzolder en cv-ketel. Door de dakkapel zijn er twee mooie slaapkamers ontstaan. Hierdoor zijn er in totaal maar liefst vijf slaapkamers aanwezig. 

De tuin bij deze woning bevindt zich aan de achterzijde op het oosten, maar aan de zijkant is er ook nog een mooie brede strook aanwezig. Hierdoor heb je de keuze om diverse zitjes te realiseren. Daarnaast is er dus een grote garage met puntkap aanwezig. 

Kortom wil jij een erg leuke, royale en zeer goed onderhouden hoekwoning op een leuke locatie. Dan zien wij je graag bij deze woning verschijnen.

Indeling

Entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet, woonkamer en keuken.

Eerste verdieping

Overloop, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet, drie slaapkamers.

Tweede verdieping

Voorzolder met CV ketel, twee slaapkamers.

Tuin

Tuin op het oosten.

Bijzonderheden

Garage met puntkap
Zeer goed onderhouden
Dakkapel
Gelegen in kindvriendelijke wijk
Uitbouw begane grond

Kenmerken