Beschrijving

Ben jij op zoek naar een uitgebouwde hoekwoning met inpandig bereikbare garage, mooie serre, zonnige tuin op het westen en een woonoppervlakte van bijna 140m² en circa 510m³ inhoud? Kom dan eens kijken op de Burg. H. van Konijnenburglaan 29 en laat je verrassen. Het leuke is dat de oplevering snel zou kunnen, waardoor je dus komende zomer al lekker kunt genieten van je eigen woning. 

Wij nemen je graag mee door de woning. Via de entree kom je in de hal met de meterkast, het toilet, de trapopgang en toegang tot de woonkamer. Wat je ook kunt doen is via de garage de woning binnengaan en dan kom je in de uiteindelijk in de keuken uit. De keuken is in een l-vormige opstelling geplaatst en er is een aparte ruime bergkast met de wasmachine aansluiting. De woonkamer is extra ruim en licht en je kunt er voor kiezen om aan de voor of achterzijde je zithoek te plaatsen. Doordat de keuken naar de uitbouw is verplaatst heb je erg veel mogelijkheden. Vanuit de huidige eethoek heb je middels een schuifpui toegang tot de serre. Deze is ook eventueel vanuit de keuken bereikbaar. Naast de overkapping is er nog voldoende ruimte voor een sfeervolle tuin. 

Op de eerste verdieping is er een overloop met drie goede slaapkamers. Met name de ouderslaapkamer aan de achterzijde en de middelste kamer aan de voorzijde zijn echt van een groot formaat en worden gescheiden door middel van een gezamenlijke inbouwkast. In de badkamer is er naast een wastafelmeubel een tweede toilet aanwezig en een douchehoek. 

Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping met een grote voorzolder en toegang tot de vierde slaapkamer. Zowel de voorzolder als de zolderkamer hebben aan de achterzijde een grote dakkapel en hierdoor is er erg veel leefruimte ontstaan. 

Kortom ben jij op zoek naar een leuke hoekwoning met garage? Dan zien wij je graag snel bij deze woning verschijnen.

Indeling

Entree, hal met toegang tot het toilet, de meterkast, trapkast, de woonkamer, keuken, wasruimte, garage en serre.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Tweede verdieping

Voorzolder met toegang tot de vierde slaapkamer.

Tuin

Zonnige brede tuin gelegen op het noord-westen.

Bijzonderheden

Veel woonruimte, 
Serre, 
Inpandige garage met vliering, 
Zonnige tuin.

Kenmerken