Omschrijving

Rust, ruimte in en om huis, groen, aan het randje van het centrum, goed onderhoud, uitbouw, zonnepanelen, opbouw op garage, luxe keuken. Zomaar wat steekwoorden die op deze prachtige woning van toepassing zijn. Lees je snel verder?

Wij nemen je graag mee door de woning: Via de entree kom je in de ruime hal met toilet, meterkast en trapopgang. Loop je rechtdoor dan kom je in de eethoek van de woning. Deze eethoek kan van de woonkamer gescheiden worden middels ensuite deuren. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en door de hoekramen en het feit dat de woning op een hoek gelegen is, maakt dat je hier heerlijk van je af kijkt. De eethoek en de luxe keuken zijn aan de achterzijde gelegen en zijn tuingericht. In de keuken van slechts vier jaar oud vind je onder andere een vaatwaaser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, stoomoven, combi-magnetronen en boiler. De tuin is bereikbaar via de eethoek of via de keuken. 

Op de eerste verdieping zijn er maar liefst vijf! Slaapkamers. Door de opbouw boven de garage zijn er twee extra kamers gerealiseerd. Één van die kamers is wel erg sfeervol door de splitsing in een relax hoek / studeerruimte en een trap naar je bed op de tweede verdieping. Ondanks dat er vijf slaapkamers op deze verdieping zijn, is er geen slaapkamer klein te noemen. De badkamer is goed onderhouden en voorzien van een douche, toilet, wastafel en desingradiator. Op de tweede verdieping is er een voorzolder met de cv-opstelling en ook tref je hier de zesde slaapkamer aan. 

De tuin is werkelijk een verborgen pareltje. Zoveel ruimte en rust en dat op steenworp afstand van het dorp. De tuin is vrij gelegen en is met zeer veel gevoel aangelegd en onderhouden, ook is er een erg ruime en mooie veranda waar je lekker kan genieten van de lange zomeravonden. 

Kortom, wil jij een goed onderhouden en ruime op woning? Wil jij een woning op een mooi ruim en vrijgelegen perceel. Wil je ook nog een garage en forse oprit? Bel dan snel voor een afspraak.

Indeling

Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer, woonkeuken.

Eerste verdieping

Overloop, vijf slaapkamers en een badkamer

Tweede verdieping

Voorzolder, CV-ruimte met wasmachine en droger aansluitingen, één slaapkamer.

Tuin

Ruime tuin met veranda.

Bijzonderheden

Zes slaapkamers, 
Keuken uit 2015, 
Uitbouw achterzijde, 
Verlengde garage, 
Veranda met berging, 
Aan een rustig hofje gelegen.

Kenmerken