Beschrijving

Ben jij op zoek naar een ruim drie-appartement van maar liefst 90m²? Wil je wonen aan de rand van het centrum van Barneveld? Wil je graag op de begane grond wonen met een eigen terras? Wil je daarnaast ook nog eens een luxe badkamer en een grote woonkamer? Dan zien wij je graag op de Schoutenstraat 35-03 verschijnen.

Wij nemen je graag mee door het appartement. Via de entree kom je in de hal met aan de linkerzijde toegang naar de grote slaapkamer en de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel en aan de rechterzijde de tweede slaapkamer, het tweede toilet en de was,-en stookruimte. Loop je rechterdoor dan kom je in de heerlijk licht woonkamer die straat gericht is en leuke raampartijen heeft. Er is voldoende ruimte om het appartement op diverse manieren in te delen en te bepalen waar je de zithoek of eethoek wil hebben. De openkeuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een luxe gasfornuis met diverse ovens, een afzuigkap en spoelbak. 

Vanuit de keuken heb je ook toegang tot je eigen terras die heerlijk gelegen is. Je fietsen kan je kwijt in je eigen berging. 

Kortom ben jij op zoek naar een goed onderhouden en leuk gelegen appartement? Wil je ruimte en een leuk eigen terras? Dan zien wij je graag op de Schoutenstraat 35-03 verschijnen. 

Let op tot 15 maart 2023 is een zelfbewoningsverplichting van toepassing.

Indeling

Entree, hal met toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, het separaat toilet, de woonkamer en keuken.

Tuin

Eigen terras

Bijzonderheden

Nabij het centrum van Barneveld, 
Twee slaapkamers, 
Eigen terras, 
Badkamer uit 2018, 
Bouwjaar 2013, 
Eigen berging, 
Zelfbewoningsplicht tot 15 maart 2023.

Kenmerken