Over ons

Sinds 1 mei 2008 is T&A Van Es Makelaardij gestart als moderne makelaar in Scherpenzeel.

T&A Van Es Makelaardij is een combinatie van het in 2002 opgerichtte Tekelenburg & Advocaat en Gerben van Es.

Tekelenburg & Advocaat heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt in met name de assurantie- en hypotheken branche. De dienstverlening is ondertussen uitgebreid met pensioenadvies en het aanbieden van bancaire producten via het eigen Regio Bank agentschap. Na gestart te zijn in een klein kantoor is Tekelenburg & Advocaat sinds 11 mei 2007 gevestigd aan de Dorpsstraat 251. Het voormalig SNS kantoor is verbouwd tot een modern kantoor en bevindt zich op een centrale zichtlocatie in het dorp. Hierdoor is het voor iedereen gemakkelijk bereikbaar en is laagdrempelig om eens binnen te stappen voor een vraag, opmerking of gewoon zomaar een bakje koffie.

Sinds 1 mei 2008 ben ik verantwoordelijk voor de makelaardij. Gezien de groeiende vraag vanuit het bestaande klantenbestand en de bestaande marktsituatie hebben wij ervoor gekozen om de makelaardij op een professionele manier op te zetten. Na een vijftal jaren als makelaar in Amersfoort gewerkt te hebben heb ik besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en heb ik er voor gekozen om deze taak op mij te nemen.

Sinds 1986 ben ik woonachtig in Scherpenzeel en de makelaardij in Scherpenzeel en T&A Van Es Makelaardij vormen dan ook een perfecte combinatie. De medewerkers van ons kantoor zijn stuk voor stuk rasechte Scherpenzelers en kennen alle ins en outs van het dorp. Zodra er wat gebeurt zijn wij vaak als één van de eersten op de hoogte. Dit houdt dus ook in dat wij vaak al weten of er mensen willen gaan verhuizen en wat voor soort woning zij eigenlijk zoeken. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk en dat biedt weer kansen voor u als (ver)koper.

Wat kunt u van ons kantoor verwachten? Wij streven naar een klantgerichte begeleiding en niet naar een pandgerichte begeleiding. Wat houdt dat precies in? Wij stellen uw belang voorop bij het verkopen van uw woning. Ook betrekken wij u zoveel mogelijk bij de verkoop van uw woning. Bij het verkopen van een woning speelt emotie vaak een grote rol. U krijgt bij ons onder andere inspraak over de tekst en de te plaatsen foto’s. Ook bepalen wij samen de vraagprijs van uw woning. Uiteraard zijn wij deskundig op dit gebied en zullen wij u hierin voorzien van een goed advies. En bent u niet tevreden over de foto’s of de tekst? Dan doen we dat gewoon opnieuw. Wij begeleiden u van begin tot eind: dus vanaf het eerste contact tot en met de notaris aan toe.

Onze moderne website is voor iedereen zeer gebruiksvriendelijk. Uw woning wordt hierop perfect gepresenteerd. Indien gewenst zullen wij zelfs korte filmpjes via You-tube presenteren.

Op dit moment zijn wij een ontzettende concurrerende makelaar in de markt. En dit werkt ook weer in uw voordeel. Wij hebben ons al bewezen in deze markt en wij willen onze goede naam in stand houden. Hierdoor zullen wij nog harder voor u lopen dan normaal. Wij gaan er vanuit dat u samen met ons de uitdaging aangaat om van T&A Van Es Makelaardij een succes te maken.

Wij staan altijd voor u klaar!
Gerben van Es